Groepsactiviteiten bij Beest Boulders
Beest Boulders biedt een breed scala aan mogelijkheden voor u op zakelijk gebied. De sportfaciliteiten zelf (de boulderhal) zijn uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje: sportieve en actieve bezigheden kunnen goed gecombineerd worden met relaxen, kletsen en lekker eten en drinken. De ruimte is sfeervol met gezellige zithoekjes, banken, tafeltjes, en een bar.

Verder bieden wij ook fijne werkplekken voor flexwerkers, we hebben heerlijke koffie.

Boulderbeleving
Vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje, verjaardag of jubileum? Die beleef je bij Beest Boulders!

Boulderen is een uitdagende en spectaculaire manier van klimmen. Boulderen doen we op wanden tot maximaal 4,5 meter hoog en zonder touw! Dikke valmatten zorgen hierbij voor de veiligheid. De “boulders” zijn puzzels die je oplost met techniek, kracht en denkwerk.

Met ruim 220 verschillende boulders is er genoeg variatie voor ieder niveau! Hierdoor is boulderen geschikt als groepsactiviteit voor iedereen!

Tijdens de boulderbeleving krijg je uitleg over veiligheid, balans, kracht en vertrouwen. Hierbij staat plezier beleven natuurlijk voorop! Boulderen is een super sociale sport. Zo proberen we samen boulders op te lossen, geven we elkaar tips tijdens en moedigen we elkaar aan!

De boulderbeleving duurt ongeveer 1,5 uur. In deze tijd zijn jullie bezig met het boulderen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Enthousiastelingen kunnen na de boulderbeleving gratis doorgaan!

Van al dat bewegen krijg je trek. Wil je je boulderbeleving aanvullen met een hapje of een drankje? Lees dan verder bij arrangementen.

Kan je niet wachten om te gaan boulderen of wil je graag meer weten? Neem contact met ons op over de mogelijkheden of boek nu direct een boulderbeleving via de reserveer knop!

Zakelijk
Beest Boulders is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje! Sportieve bezigheden kunnen uitstekend worden gecombineerd met relaxen, kletsen en lekker eten of drinken.

De boulderbeleving is ook een leuke onderbreking of afsluiting van bijvoorbeeld een vergadering. Zo is het mogelijk om bij ons een inspirerende vergaderruimte incl. beamer, wifi en flip over te reserveren. Dit kan bijvoorbeeld in combinatie met een koffie en/of lunch/diner arrangement. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Mail voor meer informatie en reserveringen via onderstaande link.

Offerte op maat
Ook een offerte op maat is mogelijk! Hieronder staan diverse mogelijkheden om de vergadering passend te maken naar jou wens.

Koffie en borrel
Start de vergadering met een heerlijk kopje koffie! We hebben een warm welkom arrangement. Denk hierbij aan een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers bij binnenkomst. Ook hebben wij verschillende borrel arrangementen inclusief drankjes. Let er wel op dat alcoholische dranken alleen toegestaan zijn na de activiteiten.

Lunch en diner
Bij Het Lab kun je terecht voor een heerlijke lunch of een diner. Tijdens een vergadering of activiteit kunt u kiezen voor onze ‘Lunch’ of onze ‘Luxe lunch’.

Mensen die dit interessant vinden, vinden dit ook interessant

Introductie Boulderen

Maak kennis met boulderen
15,50 / 13,-
  • Veiligheidsinstructie van boulderen 
  • Zelfstandig aan de slag
  • Inc. entree en schoenen

Kinderfeestje Boulderen

Een super spannend en leuk feestje
24,50
  • Inclusief limonade en pannenkoeken
  • duur 1,5 uur
  • Per 3 kinderen 1 volwassene

Basiscursus boulderen

Leer de basis technieken!
36,50
  • Leer de basis van het boulderen
  • 3 lessen van 2 uur
  • In Beest Boulders beschikbaar