vestigingen_klimmuur_centraal

Klimmuur Amsterdam Centraal

Dijksgracht 2
1019 BS Amsterdam
020-4275777

Locatie en contact

  amsterdam@deklimmuur.nl

   route

  Like ons

  Volg ons

Openingstijden

Klik hier voor de openingstijden van onze klimhallen.

Beest Boulders en de Klimmuur
Beest Boulders is onderdeel van een grotere familie en werkt samen met de vestigingen van de Klimmuur. Bij de Klimmuur kun je toprope klimmen (gezekerd aan een touw). Veel van onze vaste klimmers combineren beide disciplines.

Met het abonnement wat je afsluit bij Beest Boulders kun je ook komen boulderen bij de Klimmuur vestigingen die een aparte boulderruimte hebben. 

Wil je toprope klimmen? Dan kun je met je Beest Boulders ledenpas een apart abonnement aanschaffen, of je betaalt bij de kassa voor een losse entree.

Klimmuur Amsterdam Centraal
Op een steenworp afstand van het Centraal Station in Amsterdam ligt één van de oudste Klimmuur vestigingen: Klimmuur Amsterdam. Ook wel ‘Centraal’ genoemd door onze vaste klimmers. In deze gezellige hal wordt zowel geklommen als geboulderd.
Restaurant
Heb je trek na het klimmen of zin in een heerlijke cappuccino? Geen enkel probleem! Haal je lunch, avondeten, snacks en andere lekkernijen bij onze bar. Alles uit eigen keuken!
Winkel
In onze uitgebreide winkel vindt je alles wat je nodig hebt voor je klimactiviteiten. Voor persoonlijk advies en vragen over producten kan je altijd bij het personeel terecht!
Vestigingen de Klimmuur

De Klimmuur
Klimmuur Amsterdam Centraal
Klimmuur Haarlem
Klimmuur Den Haag – de Uithof
Klimmuur Den Haag – Hollands Spoor
Klimmuur Rotterdam