vestigingen_klimmuur_haarlem

Klimmuur Haarlem

Spaardamseweg 120b
2021 KA Haarlem
023-5259997

Locatie en contact

   haarlem@deklimmuur.nl

   route

  Like ons

  Volg ons

Openingstijden

Klik hier voor de openingstijden van onze klimhallen.
Beest Boulders en de Klimmuur
Beest Boulders is onderdeel van een grotere familie en werkt samen met de vestigingen van de Klimmuur. Bij de Klimmuur kun je toprope klimmen (gezekerd aan een touw). Veel van onze vaste klimmers combineren beide disciplines.

Met het abonnement wat je afsluit bij Beest Boulders kun je ook komen boulderen bij de Klimmuur vestigingen die een aparte boulderruimte hebben. 

Wil je toprope klimmen? Dan kun je met je Beest Boulders ledenpas een apart abonnement aanschaffen, of je betaalt bij de kassa voor een losse entree.

Klimmuur Haarlem
Klimmuur Haarlem is één van de eerste klimhallen die in Nederland geopend is en bestaat al sinds 1992! Vanaf 1997 zit de hal op de huidige locatie aan het Spaarne. Haarlem is een grote en open klimhal met veel daglicht. Er zijn veel klimmogelijkheden, competities, cursussen, evenementen en een specialistische klimwinkel.
Restaurant
Heb je trek na het klimmen of zin in een heerlijke cappuccino? Geen enkel probleem! Haal je lunch, avondeten, snacks en andere lekkernijen bij onze bar. Alles uit eigen keuken!
Winkel
In onze uitgebreide winkel vindt je alles wat je nodig hebt voor je klimactiviteiten. Voor persoonlijk advies en vragen over producten kan je altijd bij het personeel terecht!
Vestigingen de Klimmuur

De Klimmuur
Klimmuur Amsterdam Centraal
Klimmuur Haarlem
Klimmuur Den Haag – de Uithof
Klimmuur Den Haag – Hollands Spoor
Klimmuur Rotterdam