rotterdam_beestboulders

Klimmuur Rotterdam

Prinsenlaan 910
3062 CT Rotterdam
010 286 9794

Locatie en contact

   rotterdam@deklimmuur.nl

   route

  Like ons

  Volg ons

Openingstijden

Klik hier voor de openingstijden van onze klimhallen.

Beest Boulders en de Klimmuur
Beest Boulders is onderdeel van een grotere familie en werkt samen met de vestigingen van de Klimmuur. Bij de Klimmuur kun je toprope klimmen (gezekerd aan een touw). Veel van onze vaste klimmers combineren beide disciplines.

Met het abonnement wat je afsluit bij Beest Boulders kun je ook komen boulderen bij de Klimmuur vestigingen die een aparte boulderruimte hebben. 

Wil je toprope klimmen? Dan kun je met je Beest Boulders ledenpas een apart abonnement aanschaffen, of je betaalt bij de kassa voor een losse entree.

Klimmuur Rotterdam
Klimmuur Rotterdam is bij uitstek de tofste klimhal van Rotterdam. De wanden hebben een hoogte van tot wel 17.5 meter en met ongeveer 130 routes valt er dus genoeg te klimmen. Na het klimmen is er de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk drankje en wat lekkers. In de zomer kan dit op ons gezellige terras naast de hal, en in de winter kan je lekker warm binnen vanaf de bank kijken naar wat de andere klimmers uitspoken. Naast een uitgebreid horeca aanbod bevindt zich in onze hal ook nog een klimwinkeltje. Snuffel hier gerust op je eigen gemak rond of vraag een van de medewerkers om je te helpen met het maken van de juiste keuze voor jouw klimuitrusting. Gesitueerd aan de rand van het Kralingse Bos is deze hal gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto en het openbaar vervoer.
Restaurant
Heb je trek na het klimmen of zin in een heerlijke cappuccino? Geen enkel probleem! Haal je lunch, avondeten, snacks en andere lekkernijen bij onze bar. Alles uit eigen keuken!
Winkel
In onze uitgebreide winkel vindt je alles wat je nodig hebt voor je klimactiviteiten. Voor persoonlijk advies en vragen over producten kan je altijd bij het personeel terecht!
Vestigingen de Klimmuur

De Klimmuur
Klimmuur Amsterdam Centraal
Klimmuur Haarlem
Klimmuur Den Haag – de Uithof
Klimmuur Den Haag – Hollands Spoor
Klimmuur Rotterdam