[rev_slider slidertitle=”DHC Promo def” alias=”DHC-Promo”]

24.06.23

GRAND OPENING

Het wachten zit er eindelijk op. Beest Boulders Den Haag Centrum opent op 24 Juni 2023 haar deuren! Om dit te vieren zullen we aftrappen met een knaller. Wij nodigen iedereen uit om tijdens de opening gratis te komen boulderen en als eerste onze gloednieuwe hal uit te proberen. Ook vrienden en familie zijn van harte welkom om kennis te maken met onze sport! Dit wil je echt niet missen!

2023/06/24 09:00:00
[rev_slider slidertitle=”DHC carousel” alias=”DHC_Carousel”]

Over Den Haag Centrum

In het hart van de stad, aan de Grote Marktstraat, vind je binnenkort onze nieuwste en grootste boulderhal! Met meer dan 300 boulders bieden wij een ongeëvenaarde ervaring voor zowel beginnende als ervaren boulderaars. Beest Boulders Den Haag Centrum biedt talloze mogelijkheden om deze bouldersport te ontdekken en je klimvaardigheden te verbeteren. Door de centrale ligging van de hal is deze gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets en de auto.

Training

Naast onze diverse boulders, beschikt onze hal over een grote trainingsruimte waar je terecht kunt voor al je kracht- en flexibiliteit-oefeningen. Zo beschikken we over een verstelbaar Kilterboard, een vast Kilterboard, campus- en hangboards, gewichten en nog veel meer! Kortom, alles om je te helpen groeien en je skills te ontwikkelen.

Restaurant

Trek of dorst gekregen tijdens je sessie? Dan staat onze keuken voor je klaar! Neem plaats in onze lounge voor een heerlijke maaltijd of een drankje. Ook als je niet klimt, ben je van harte welkom om te genieten van de sfeer in onze hal. Kom ook zeker flexwerken onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Winkel

In onze shop kun de beste boulder uitrusting en accessoires vinden. Van klimschoenen en crash pads tot chalk bags en brushes, we hebben het allemaal. Onze shop biedt een uitgebreide selectie van topmerken. Voor vragen staat ons  personeel altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte uitrusting.

Locatie en bereikbaarheid

Beest Boulders Den Haag Centrum bevindt zich het centrum van Den Haag, vlakbij het Spui en De Grote Markt. Daarom is onze hal zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Kom je met de auto, dan parkeer je gemakkelijk in de nabijgelegen parkeergarages. Kom je met de fiets, stal deze dan in de directe omgeving.

LET OP! : In verband met de Nederlandse Veteranendag zal het centrum van Den Haag op zaterdag 24 juni minder goed bereikbaar zijn. Klik hier voor ons reisadvies.

Grote Marktstraat 26
2511 BJ Den Haag
070 2196802