Nieuws en agenda

op deze pagina tref je het laatste nieuws

Dé boulderkickoff van het nieuwe jaar is er (ondanks de beperkingen) óók in 2021!

Op de eerste zondag na het aflopen van de lockdown gaan we oldschool los: voor 1 dag wordt Klimmuur Den Haag een boulderhal! Naast ons vaste bouldergedeelte krijgen onze bouwers vrij spel en mogen ze van de gehele hal de onderste 4 meter gebruiken voor meer vette boulders dan je in een dag geflasht krijgt.

Tijdvakken: 5 stuks, vanaf 10:00 uur
Maximum aantal mensen per tijdsvak: 25
Tijdsduur: 2,5 uur per tijdsvak! Dus tijd zat om te projecten totdat de wrijving van je vingers af is.
Prijzen: aan het einde van ieder tijdsvak
Toegang: reguliere entree

Early Bird Opening Hours Pilot

In Het Lab Amsterdam, Boulderhal de Fabriek en Klimmuur Centraal gaan we van dinsdag 15 september tot donderdag 15 oktober open om 07:00 in de ochtend op dinsdag, woensdag en donderdag.

Het doel van deze pilot is dat we de vroege vogels onder ons de mogelijkheid willen geven om voor werk te komen klimmen i.p.v. op de avond. En we hopen natuurlijk dat jullie het net zo’n goed idee vinden als wij.

Wij klimmen zelf regelmatig op in de vroege ochtend voor ons werk en weten hoe lekker het is en hoe fit je vervolgens aan een werkdag kunt beginnen. 

Gedurende de pilot krijg je van ons een gratis kopje koffie of thee als je voor 09:00 uur binnen bent.

Op zaterdag 5 september organiseren we van 18:00 – 23:00 bij het Lab Amsterdam en Beest Boulders een open boulderavond! Speciaal voor alle volwassenen die nog nooit hebben geboulderd is dit de ideale kans om kennis te maken met deze spectaculaire sport!

Heb je nog nooit geboulderd? Dan kost een kennismakingsles inclusief entree slechts € 5,- per volwassene. Dit is exclusief huur van klimschoenen. Boulder je al bij ons? Dan is je entree op deze avond ook maar € 5,- !

Tijdens de open boulderavond zal elk half uur een boulderintroductie met techniekles worden gegeven. Na deze les kan je zelfstandig bij ons komen boulderen! Onze instructeurs lopen continu in de hal rond om je te helpen. Aarzel niet om ze te vragen naar tips en trics!