Loodgieter Beest Boulders

Wil je werken bij de grootste en tofste klim- en boulderhallen van Nederland? Ben jij een handige loodgieter die zelfstandig kan werken en goed problemen kan oplossen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat houdt de functie in:
We zijn op zoek naar een loodgieter die ons kan ondersteunen bij de bouw van onze nieuwe boulderhal in Den Haag. Met jouw twee rechterhanden ga je zelfstandig aan de slag binnen onze eigen technische dienst. Je bent in staat om zelfstandig werkzaamheden te zien, uit te voeren en/of te begeleiden. In jou functie wordt je aangestuurd op diverse projecten. Denk hierbij aan het van bouwen van toiletten en kleedkamers of het bouwen van de bar. Elk project heeft zo zijn eigen specificaties en afmetingen. Hierbij is het dus van belang dat je nauwkeurig te werk gaat, zodat het eindproduct er top uit ziet.

Je team
Je bent onderdeel van de technische dienst van Beest Boulders & De Klimmuur. Hierbij werk je nauw samen met de verschillende vakmensen uit verschillende vestigingen. Is het project in Den Haag klaar? Dan zijn er volgende projecten in andere vestigingen.

Wat vragen wij van jou?
• Je kunt goed zelfstandig werken
• Jij bent 40 uur per week beschikbaar

WAT BIEDEN WIJ?

• Een marktconform salaris
• 25% korting op alles in onze shop
• Onbeperkt boulderen/klimmen
• De leukste boulder/klimtripjes naar het buitenland

Kom jij bij ons werken?
Herken je jezelf in deze functie? Overtuig ons en stuur je CV en motivatie naar arthur@beestboulders.com