Verdrietig nieuws: het Lab moet deuren sluiten
Met pijn in ons hart moeten we onze geliefde klanten meedelen dat het Lab binnenkort haar deuren zal moeten sluiten om plaats te maken voor platte horeca.

De afgelopen tijd heeft Het Lab hard gestreden in meerdere rechtszaken om haar deuren geopend te houden. Vastberaden en vol vechtlust leek het de goede kant op te gaan voor ons. Tot de laatste rechtszaak. Deze hebben wij verloren. Begin december hebben we te horen gekregen dat Het Lab per 1 februari 2023 haar deuren zal moeten sluiten.

De huur is al opgezegd en Het Lab mag de spullen pakken om plek te maken voor Heineken/Oedipus. Ofwel: Jullie favoriete boulder hal wordt vervangen door platte horeca. Ondanks ons verlies hebben wij de strijdbijl nog niet neergegooid. Wij gaan door, en hopen dat jij ons kan helpen!

Ben of ken jij iemand met contacten bij de Gemeente Amsterdam, Timeless (de pand eigenaar) of Heineken/Oedipus? En denk jij hiermee te kunnen helpen om Het Lab te behouden zodat wij en onze trouwe klanten onze passie kunnen doorzetten? Neem dan contact op met peter@deklimmuur.nl of youri@beestboulders.com.