Boulderen

Boulderen is een spectaculaire vorm van klimmen, waarbij er geklommen wordt tot maximaal 4,5 m. Als je valt, val  je op een dikke mat. Boulderen is voor iedereen.

reserveer een introductie

  vanaf 8 tot 99 jaar, tot 18 jaar onder begeleiding van een volwassene

 Het Lab, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Leiden

Boulderen
Boulderen is een explosieve en spectaculaire manier van klimmen. In Nederland zijn er geen rotsblokken om op te klimmen. Binnen boulderen we op boulderwanden met een maximale hoogte van 4,5 meter. De “boulders” zijn puzzels die je oplost met techniek, kracht en denkwerk. Anders dan bij klimmen heb je bij boulderen geen touw en klimgordel nodig. Dikke valmatten onder de boulders zorgen voor de veiligheid.

Naast de gezonde uitdaging die boulderen biedt is het ook nog eens onwijs sociaal! Moedig elkaar aan tijdens het boulderen en puzzel samen naar oplossingen om de boulders te halen. Het sociale karakter van de sport en de behulpzame community maken de sfeer in onze boulderhallen super gezellig voor iedereen.

Nog nooit geboulderd?
Volg dan een introductieles, te reserveren via de bovenstaande link. Je betaalt hiervoor alléén je entree en schoenen, de introductie krijg je er van ons gratis bij!

Reserveren is verplicht voor groepen van meer dan 6 personen. Boulderen is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar kinderen mogen tot 18 jaar alleen onder actieve begeleiding van een volwassene boulderen.

Waar kun je boulderen?
In 2016 is de Klimmuur gestart met het oprichten van boulderhallen. In bijna alle grote steden in Nederland vind je nu unieke locaties om te kunnen boulderen.

Klik op vestigingen om een boulderhal in jouw stad te vinden.

Introductie Boulderen

Maak kennis met boulderen
20,50 volwassenen / 18,50 jeugd
  • Veiligheidsinstructie van boulderen 
  • Zelfstandig aan de slag
  • Inclusief entree, schoenen en registratie

Kinderfeestje Boulderen

Een super spannend en leuk feestje
24,50 per kind
  • Een super spannend feestje
  • Per 3 kinderen 1 volwassene
  • Met limonade en pannenkoeken

Basis Techniek Training

Drie trainingen vól bouldertechniek
45,00
  • greep belasting, lichaamspositie en voetenwerk
  • de cursus is exclusief entree
  • alles wat je nodig hebt voor een stevige basis

Vestigingen

In welke vestiging wil je boulderen?

Het Lab Amsterdam

Deze vestiging in de hoofdstad van Nederland heeft maar liefst 1.500 m2 oppervlakte. Niet alleen hebben we uitgebreid aanbod boulder en trainingsmogelijkheden, maar ook een gezellig horecaplein en een chefkok in de keuken.

Transformatorweg 32
1014 AK Amsterdam

Beest Boulders Amsterdam

De nieuwste boulderhal in Amsterdam! De grote zus van het lab Amsterdam, Boulderhal de Fabriek en Beest Boulders Den Haag. Een oppervlakte van ongeveer 3300 M².

Willem de Zwijgerlaan 338
1055 RD Amsterdam

Beest Boulders Den Haag

Gevestigd in “the globe” in Den Haag, direct gelegen naast het treinstation Den Haag Hollands Spoor. In hetzelfde pand zit Klimmuur Hollands Spoor. Alles voor de klimmer én boulderaar onder 1 dak!

Waldorpstraat 15 F
2521 CA Den Haag

Beest Boulders Rotterdam

De nieuwste boulderhal van Rotterdam met fantastisch uitzicht over de stad! Beest Boulders Rotterdam heeft ruim 220 verschillende boulders verspreid over 4 verdiepingen!

Benthemplein 10
3032 CC Rotterdam

Beest Boulders Antwerpen

De nieuwste boulderhal van Antwerpen! Beest Boulders Antwerpen heeft ruim 170 verschillende boulders verspreid over 2 en binnenkort over 3 verdiepingen!

Rijnkaai 2
2000 Antwerpen, België

Beest Boulders Leiden

Ook in Leiden is het binnenkort zover: in Beest Boulders Leiden gaat de bouw van start! Volg ons op instagram voor de laatste info.

Draadbaan 49
2352 BM Leiderdorp

Jeugd

Bij Beest Boulders hebben we een uitgebreide keus in mogelijkheden voor kinderen en jeugd. We hebben een actief jeugdteam waar enthousiast wordt gesport.

Groepen & bedrijven

Boulderen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Gezellig, uitdagend en verbindend. Kom gezellig boulderen en bereik met jouw team de top.

Onderwijs

Bij Beest Boulders laten wij leerlingen spelenderwijs kennis maken met de sport. Denk hierbij aan: kracht, balans, tactiek, vertrouwen, doorzettingsvermogen en conditie.

Volwassenen

Wil je kennis maken met boulderen? Volg dan een introductie en ontdek snel hoe leuk, uitdagend en inspannend deze sport is