startersset_beestboulders

Starterset

Begin je net met boulderen en ben je toe aan je eigen uitrusting? Bij aanschaf van klimschoenen, een boulderbrush, boulderpofzak en pof krijg je drie gratis entrees!

 voor beginnende boulderaars

   inclusief drie gratis entrees

  Bij alle locaties van Beest Boulders

Wil je een starterset aanschaffen? Maak dan gelijk een winkelafspraak! Als je iets wilt vragen over de starterset kun je natuurlijk ook eerst contact opnemen met een van onze vestigingen.

Wat zit er in de starterset?

Let op: alleen bij aanschaf van een volledige starterset krijg je drie gratis entrees.

Klimschoenen
tarantula_beest
Heb je een paar keer op huurschoenen geklommen en wil je liever je eigen paar klimschoenen? Beest Boulders heeft een uitgebreid assortiment beginnersschoenen. Bij het aanschaffen van de starterset kies je het model dat het beste bij je past. Ga bijvoorbeeld voor de La Sportiva Tarantula of de Scarpa Origin, twee modellen waar veel beginnende boulderaars op klimmen.

Het is heel belangrijk om je bij het kopen van je eerste paar klimschoenen goed te laten adviseren. Laat je daarom helpen door een van onze medewerkers, zodat je de schoenen niet te groot of te klein koopt. Klik hier om een winkelspraak te maken. Zo weet je zeker dat een van onze medewerkers alle tijd voor je heeft. Wil je alvast wat meer weten over onze klimschoenen? Ga dan naar het klimschoenen overzicht, of lees meer over het kiezen van klimschoenen in onze keuzehulp.

Boulderbrush
lapis_borstels
Een boulderbrush is je nieuwe beste vriend tijdens het boulderen. Met deze kleine handzame borstel poets je de pof, rubber en andere viezigheid van een handgreep of voetsteun. Vooral bij kleine treetjes en gladde slopers (grote ronde grepen) merk je direct verschil als je ze eerst borstelt. Je handen hebben meer grip en je voeten glijden minder makkelijk weg. Tip: schrijf er je naam op voordat je hem meeneemt naar de hal!
Boulderpofzak met pof
pofzak_beest
Weinig boulderaars zullen zonder een goede hoeveelheid pof (magnesiumpoeder) naar de hal komen. Een boulderpofzak hoort daarom zeker bij je startersuitrusting. Ook kun je hier lekker veel in kwijt, zoals je borsteltje, een tube vloeibare magnesium en een rol tape. Bij ons kun je kiezen uit een groot assortiment, zo vind je er een die perfect bij je past.

Een pofzak is natuurlijk niet compleet zonder pof. We bieden je de keuze uit verschillende pof in verschillende vormen: zoals poeder, brokken of in een balletje. Ook hebben we vloeibare magnesium in de shop. Kies er een uit en maak jouw starterset compleet.

Laat je adviseren door een van onze medewerkers

Maak hier een winkelafspraak bij een van de vestigingen van Beest Boulders. Klik hier voor de vestigingen van de Klimmuur

Het Lab Amsterdam

Maak een winkelafspraak bij Beest Boulders het Lab Amsterdam

Transformatorweg 32 – 1014 AK – Amsterdam
meer over deze vestiging

Amsterdam

Maak een winkelafspraak bij Beest Boulders Amsterdam

Willem de Zwijgerlaan 338 b – 1055 RD – Amsterdam
meer over deze vestiging

Den Haag Hollands Spoor

Maak een winkelafspraak bij Beest Boulders Den Haag Hollandsspoor

Waldorpstraat 15F – 2521 CA – Den Haag
meer over deze vestiging

Rotterdam

Maak een winkelafspraak bij Beest Boulders Rotterdam

Benthemplein 10 – 3032 CC – Rotterdam
meer over deze vestiging

Antwerpen

Maak een winkelafspraak bij Beest Boulders Antwerpen

Rijnkaai 2 – 2000 Antwerpen – België
meer over deze vestiging

Den Haag Centrum

Maak een winkelafspraak bij Beest Boulders Den Haag Centrum

Grote marktstraat 26 – 2511 BJ – Den Haag
meer over deze vestiging

Neem contact op met een vestiging voor meer informatie

logo beest pofzak 1200x1730