Beest Boulders Het Lab Amsterdam

Bij het Lab in Amsterdam is het allemaal begonnen: dit was ooit onze eerste boulderhal in Amsterdam. Hier klimt iedereen door elkaar: van beginner tot gevorderd en van jong tot oud.

Transformatorweg 32
1014 AK Amsterdam
020 334 6498

Locatie en contact

  route

Openingstijden

Klik hier voor de openingstijden van onze vestigingen.

Beest Boulders Het Lab Amsterdam
Onze eerste hal die volledig gericht is op het boulderen. Deze vestiging in Amsterdam heeft maar liefst 1.500 vierkante meter oppervlakte. Met bijna 200 boulders en de uitgebreide trainingsfaciliteiten kun je je helemaal uitleven. De uitgebreide keuken met zijn heerlijke maaltijden, de gezellige plekjes, de open haard en de kids-area zorgen voor de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning tijdens het boulderen.
Restaurant
Beest Boulders Het Lab Amsterdam heeft veel gezellige plekjes zoals bij de open haard, boven de boulderhal of bij het vuur op ons stadstrand. Hier kun je ontspannen en genieten van één van de heerlijke maaltijden of tussendoortjes van onze uitgebreide keuken.

Wij voeren een seizoensgebonden kaart om milieuvriendelijker te werken en altijd de beste en verse ingrediënten in huis te hebben.

Jeugd
Iedereen vanaf 6 jaar mag op elk moment langskomen bij ons, ook als je geen ervaring hebt. Na een korte veiligheidsinstructie helpen we je op weg, waarna je zelfstandig met een ouder kunt boulderen bij ons in de hal! Kinderen tot 12 jaar dienen altijd onder actieve begeleiding van een volwassen begeleider te boulderen.

Heb je eerder geboulderd en wil je graag elke week bij ons op les? Doe dan mee met onze jeugdclub! Bij het Lab hebben we momenteel 2 jeugdgroepen op zaterdagochtend en 1 groep op woensdagmiddag.

Fysiotherapie
Elke maandag van 19:00 tot 20:00 is er een gratis fysiotherapie inloopspreekuur in het Lab met Marvin Heres van Fysiotherapiepraktijk EXRET (extreme sports, revalidatie en training). Marvin is hand- en schouderspecialist en focust zich sinds 2015 op klimblessures. Daarnaast is hij zelf ook een fanatieke klimmer!

Dus heb je een blessure waar je maar niet van af komt en wil je advies over je training van een gespecialiseerde fysiotherapeut? Kom langs bij in het Lab, of maak een afspraak op de Exret website.

Introductie Boulderen

Maak kennis met boulderen
23,00 volwassenen / 21,50 jeugd
  • Veiligheidsinstructie van boulderen 
  • Zelfstandig aan de slag
  • Inclusief entree, schoenen en registratie

Basic Techniek Cursus

Drie trainingen vól bouldertechniek
53,50
  • Alles  voor een stevige basis
  • 3 lessen van 2 uur
  • De cursus is exclusief entree

Kinderfeestje Boulderen

Een super spannend en leuk feestje
29,50
  • Inclusief limonade en pannenkoeken
  • 1,5 uur
  • Per 3 kinderen 1 volwassene

Neem contact op

Stuur een e-mail naar de vestiging