beestboulders_trainingen_beginner

Scholen

Onze filosofie is dat beweging begint met plezier. Onderzoekend en spelend leren leerlingen zichzelf kennen en hun kwaliteiten creatief toe te passen. Boulderen is daarvoor het ideale canvas, een veelzijdige sport die de leerlingen de mogelijkheid geeft om zichzelf en elkaar te helpen ontwikkelen in vele aspecten. Bij Beest Boulders en het Lab bieden we sportlessen aan voor de bovenbouw van het basisonderwijs, middelbare scholen, MBO/HBO of Universiteiten.

Boulderen bij Beest Boulders
De leerlingen zullen in het begin vooral veel boulderen! Hierbij maken de leerlingen spelenderwijs kennis met de veelzijdigheid van het boulderen. Denk hierbij aan: kracht, balans, tactiek, vertrouwen, doorzettingsvermogen en samenwerking! Groepen kunnen ook meerdere lessen volgen om zich te verdiepen in het boulderen. Hierbij gaan we aan de slag met gevarieerde technieken en leuke uitdagingen. Wij bieden sportlessen aan voor de bovenbouw van het basisonderwijs, middelbare scholen, MBO/HBO of Universiteiten.
Kosten en mogelijkheden
De kosten bedragen € 9,50 per leerling per uur, met een minimum van 15 leerlingen. Daarbij is een vaardige instructeur en het boulderen zelf inbegrepen.

Voor meer verdieping en een gevarieerdere les kan er ook 1,5 uur geboulderd worden voor €11,50 per leerling of 2 uur voor €13,50 per leerling. De prijzen zijn inclusief klimschoenen huur en exclusief horeca. Stuur een e-mail via onderstaande link voor de exacte mogelijkheden en voorwaarden.

Neem contact op

Stuur een e-mail naar de vestiging