competitie_beestboulders

Reserveren

Via deze pagina kun je eenvoudig en direct een product kiezen om te reserveren. Kies eerst bij welke vestiging je een reservering wilt maken. Vervolgens kies je het product – bijvoorbeeld een introductieles – en kun je gelijk online betalen.

  kies de dag en het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

   vanaf 12,50

   Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Antwerpen

   van 1 tot 12 personen

In welke vestiging wilt u een reservering maken?

Maak hieronder uw keuze

Het Lab Amsterdam

Deze vestiging in de hoofdstad van Nederland heeft maar liefst 1.500 m2 oppervlakte. Niet alleen hebben we uitgebreid aanbod boulder en trainingsmogelijkheden, maar ook een gezellig horecaplein en een chefkok in de keuken.

Transformatorweg 32
1014 AK Amsterdam

Beest Boulders Amsterdam

Beest Boulders Amsterdam is de grootste boulderhal van de Benelux. Met een oppervlakte van ongeveer 3300 M² en een wekelijkse re-set van een wanddeel kun je bij Beest Boulders Amsterdam eindeloos vermaken.

Willem de Zwijgerlaan 338 b
1055 RD Amsterdam

Beest Boulders Den Haag

Gevestigd in “HS kwartier” in Den Haag, direct gelegen naast het treinstation Den Haag Hollands Spoor. In hetzelfde pand zit Klimmuur Hollands Spoor. Alles voor de klimmer én boulderaar onder 1 dak!

Waldorpstraat 15 F
2521 CA Den Haag

Beest Boulders Rotterdam

De nieuwste boulderhal van Rotterdam met fantastisch uitzicht over de stad. Beest Boulders Rotterdam heeft ruim 220 verschillende boulders verspreid over 4 verdiepingen!

Benthemplein 10
3032 CC Rotterdam

Beest Boulders Antwerpen

De nieuwste boulderhal van Antwerpen! Beest Boulders Antwerpen heeft ruim 170 verschillende boulders verspreid over 2 en binnenkort over 3 verdiepingen!

Rijnkaai 2
2000 Antwerpen, België

Beest Boulders Den Haag Centrum

Boulderen midden in het hart van Den Haag? Dat kan bij onze nieuwste boulderhal Beest Boulders Den Haag Centrum. Ontdek drie verdiepingen met ruim 250 boulders.

Grote marktstraat 26
2511 BJ Den Haag

Beest Boulders Breda

COMING SOON!